Nęste camps

20.-21. oktober 2017

Seneste galleri

Koncept

Hvad er en DVBF VolleyCamp?

En VolleyCamp består af minimum 3 dage med masser af volley, sjov og fysiske udfordringer. På en DVBF Camp er der fokus på, at alle deltagere har mange gode oplevelser og et stort udbytte af Campen. Derfor tilpasses volleyinstruktionen til den enkelte deltagers niveau og erfaring. Derudover kombineres den intensive volleytræning med forskellige lege og aktiviteter, som gør Campen til en spændende og alsidig oplevelse.

Historie
Den første Camp blev afviklet i vinterferien 2008 for ca. 50 glade kidsvolleyspillere. Derefter blev Campkonceptet for alvor skudt igang med 5 Camps i sommerferien 08. Siden har interessen for Camps spredt sig til klubberne i det ganske, danske land. I 2008 og 2009 er der allerede afviklet Camps for 1172 børn og unge mennesker. Tendensen er at flere og flere klubber melder sig ind på at afholde Camps. Hold dig derfor løbende orienteret om kommende Camps, så du er opmærksom på Camps i dit lokalområde - se kommende Camps her >>


Vision

Visionen med DVBFCamps er dels at fastholde børn og unge spillere i volleyball-verdenen og dels at rekruttere nye spillere og sikre tilbagevenden af frafaldne spillere via gode og alternative volleyballoplevelser. Der er 4 grundlæggende værdier, som er kendetegnende for en DVBF Camp:

Sociale relationer
Bevægelse
Sjov
Personlig volleyballudvikling

På en Camp skal der derfor være mulighed for at etablere relationer på tværs af alder, køn og volleyarfaring. På en DVBF Camp prioriteres et højt volleyfagligt niveau, så spillere på alle niveauer får et stort udbytte af en Camp. Der arbejdes målrettet med bl.a. teknik og taktik, og der bliver spillet små turneringer.

På campen fokuseres der også på sundhed, hvilket kommer til udtryk ved gratis frugt, generel information om sundhed og motion samt mindre motionstests.


Teen- og KidsCamps

TeenCamps er målrettet unge mennesker i alderen 13-17 år. KidsCamps er målrettet børn i alderen 8-12 år. På begge typer Camps kan alle deltage uafhængig af volleyerfaring. Læs nærmere om alderskriterier på den enkelte Camp. De mange Camps kommer til at ligge i de fleste af skolernes ferier.
 
Hvad laver vi på en Camp?
Her kan du læse lidt om, hvad der kan foregå på en Camp, men husk det er eksempler. Der er store variationer i, hvordan en Camp udformes, alt efter om du er Kidsspiller eller Teenspiller og altefter hvor i landet, du tilmelder dig.

Vi spiller selvfølgelig en masse Kidsvolley eller Teenvolley, hvor deltagerne udvikler sig teknisk, taktisk og socialt. Hver dag går der flere timer med at blive bedre til forsvar, serve, smashe, hæve og meget mere. Vi kombinerer volleyballdelen med forskellige lege og tests. Vi har hurtighedstest, konditionstests og andre tests alt efter, om du er Kids- eller Teenspiller. Når man er volleyballspiller, skal man også have et kampråb. Derfor afsættes der selvfølgelig også tid til, at grupperne finder på det bedste Campråb til Campen. 

På KidsCampen kåres der hver dag en "Dagens CampKammerat", som kan gives for forskellige ting - eksempelvis, hvis en spiller har opført sig som en god kammerat overfor de andre. 

Når man er volleyballspiller er det fedt, at se nogle rigtig dygtige volleyballspillere spille. Derfor får vi besøg af en elitespiller en dag i løbet af Campen. Han/hun fortæller lidt om, hvad det vil sige at spille volleyball på højt plan, og derefter er vores gæst lidt med i træningen. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en autograf :-).